Louise Hay – Het leven houdt van je

  /  Tags:

Louise Hay – Het leven houdt van je

Het leven houdt van je – Louise Hay

Achtergrondinformatie en inhoud

louise hay - het leven houdt van je“Het leven houdt van je” is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Iedereen keurt zichzelf weleens af. Met gedachten als: ik ben niet goed genoeg, mooi genoeg of belangrijk genoeg. We worden echter niet zo geboren, we hebben het onszelf aangeleerd.

Het boek Het leven houdt van je zit vol inspirerende verhalen en krachtige meditaties, oefeningen en gebeden. Louise en Robert bieden je een praktische filosofie op basis van zeven stappen om jezelf te leren accepteren en om van jezelf te gaan houden.

‘Het leven houdt van je’ is een van Louise Hays geliefdste affirmaties. Het is de kerngedachte die haar leven en werk onder woorden brengt. Samen met Robert Holden onderzoekt zij in dit boek wat ‘het leven houdt van je’ werkelijk betekent.

Louise Hay heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen boeken verkocht van ‘Je kunt je leven helen’. Haar leer gaat vooral uit van affirmaties en positief denken op basis van de Universele wet van de aantrekking. De resultaten zijn verbluffend. Al meer dan 30 jaar helpt zij mensen over de hele wereld om hun krachten voor persoonlijke groei en zelfheling te ontdekken en te ontwikkelen.

Robert Holden is auteur van Happiness NOW!, Shift Happens! en Be Happy. Hij is bekend geworden door zijn gastoptreden over zijn innovatieve werk op het gebied van psychologie en spiritualiteit in de Oprah Winfrey Show.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *