Slaapproblemen? In 7 stappen naar perfect slapen en goede nachtrust

  /  Tags: , ,

Slaapproblemen? In 7 stappen naar perfect slapen en goede nachtrust

Last van slaapproblemen met vervelende gevolgen?

In 7 stappen van slaapproblemen naar een top nachtrust, meer energie en een leuker leven

DE 7-STAPPEN METHODE (EN WAAROM DEZE WEL WERKT)

slaapproblemen? in 7 sptappen naar een goede nachtrustOntzettend veel mensen kampen met slaapproblemen en weten niet waarom de tips van huisarts en huismiddeltjes niet werken. Er lijkt soms helemaal geen hoop meer op een fijne nachtrust en het lijkt dan het beste om je slapeloosheid maar te accepteren.  Toch is dat niet nodig!

Er wordt veel nonsense verteld over slaapproblemen en bijna alle ‘hulpmiddelen’ zorgen alleen voor een legere portemonnee en (nog) meer wanhoop. Hieronder lees je waarom deze methode wel werkt.

Meer weten/Bestellen

Geen wondermiddel tegen slaapproblemen, maar meerdere verbeteringen 
‘Magische trucs’ bestaan niet. Smeer dit op je kussen, drink dit kruidentheetje, luister naar deze ontspanningsmuziek (etc. etc.) en je slaapt weer goed bestaat simpelweg niet. Het is regelrechte onzin. Slaapproblemen oplossen is altijd een kwestie van meerdere kleine verbeteringen die elkaar versterken. Samen zorgen ze voor 100% verbetering.

Niet alleen gericht op de avond, maar op de hele dag
Een oplossing tegen slaapproblemen kan alleen effectief zijn als het zich richt op de hele dag. Wat je overdag (en zelfs in de ochtend) doet bepaalt namelijk hoe je de avond erop slaapt. Dit heeft te maken met de juiste aanmaak van hormonen en de ‘instelling’ van je biologische klok. Je kunt ‘s avonds liters warme melk drinken, uren naar rustgevende muziek luisteren en alle hulpmiddelen uit de kast halen, maar als je overdag geen goede basis heb gelegd blijft het zwemmen tegen de stroming in.

Slaapproblemen oplossenDe oplossing ligt altijd bij jezelf
Om slaapproblemen echt op te lossen moet je de echte oorzaken bij de wortel aanpakken. Hierbij gaat het om:

– het afrekenen met ‘slaapangst’;
– het aanmaken van de juiste hormonen op het juiste moment;
– het herstellen (en versterken) van de natuurlijke schommeling van je lichaamstemperatuur;
– het juist ‘instellen’ van je biologische klok om een ‘slaapgolf’ te ontwikkelen.

Je raadt het al:  er is geen magische pil, kussenspray of andere ‘oplossing’ die dit voor je gaat doen. De oplossing ligt altijd bij jezelf. De 7-stappen methode helpt je om terug te gaan naar je ‘fabrieksinstellingen’ en goed slapen weer vanzelfsprekend te maken.

Het resultaat is verbluffend. Lees meer op de website waar je dit boek over het oplossen van jouw slaapproblemen kunt bestellen.

  • Eindelijk ECHT beter slapen

  • Zonder moeite in slaap vallen

  • Een diepere en effectievere slaap

  • Meer energie en levenslust

Bekijk hier de reacties van lezers :

Na maanden niet voor 3 of 4 uur in slaap te kunnen vallen (met veel slaap medicatie) ben ik na het lezen van het boek al 3 nachten binnen het half uur in slaap gevallen en doorgeslapen tot 7 uur. Ik sta op met een uitgerust gevoel hetgeen ik maandenlang niet heb gekend. Ik ben nu dus een heel blij en een ander mens. Bedankt nog voor alles.
slaapproblemen oplossen
Paul Stienen

Ik dacht dat ik een hopeloos geval was, maar dit bleek tot mijn verbazing mee te vallen. Ik ben eigenlijk direct beter gaan slapen na het lezen van dit boek. In de avond word ik op een prettige manier ‘overvallen’ door slaperigheid. De angst “dat het weer niet lukt” is weg. Eigenlijk is alles weer zoals het hoort. Een aanrader en een lifesaver!

slapeloosheid-oplossen
Annelieke Gerritsen

Meer weten/Bestellen

Kijk ook eens op onze homepagina

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *