10.000 Bouwtekeningen voor huis en tuin voor doehetzelf projecten

  /  Tags: ,

10.000 Bouwtekeningen voor huis en tuin voor doehetzelf projecten

Bespaar tijd en geld op je volgende Doe-Het-Zelf projecten

Professionele Bouwtekeningen

Dit pakket biedt een fantastische voorraad aan bouwtekeningen voor huis en tuin voor de echte doe-het-zelver!

  • Misschien herken je het probleem dat de meeste bouwtekeningen en plannen die je online en offline vindt onbruikbaar zijn.  Deze plannen zijn vaak incompleet, onduidelijk, missen afmetingen en zijn vaak bedoeld om producten te promoten i.p.v. jou te helpen!
  • Je hebt waarschijnlijk al heel wat geld uitgegeven aan bouwmaterialen, om er uiteindelijk achter te komen dat het project een stuk langer ging duren dan gepland. Of om erachter te komen dat de afmetingen in de praktijk niet kloppen!

De auteur van dit pakket (Fred Schouten) biedt een makkelijke en snelle manier om doehetzelf projecten tot een succes te maken

Voorbeelden van bouwtekeningen

Fred heeft 2 jaar besteed aan het samenstellen van het meeste complete Doe-Het-Zelf Bouwplannen pakket met heldere, duidelijke stap-voor-stap bouwplannen die niets aan de verbeelding overlaten.

Fred's bouwtekeningen pakket

 

 

In dit pakket vind je:

  • Meer dan 10.000 kant en klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te volgen zijn.
  • De bouwtekeningen worden geleverd met handleidingen, zodat je niet alleen weet hoe het in elkaar zit, maar ook hoe jij dit stap-voor-stap zelf kunt gaan maken. En welke materialen je precies nodig hebt.
  • Dit product is voor Doe-Het-Zelvers van elk niveau. Of je nu voor het eerst iets wilt gaan bouwen of al jaren timmerman bent, het resultaat zal even strak zijn door de makkelijk te volgen stappen in de plannen.

Meer weten/Bestellen

Dit pakket bouwtekeningen is bijzonder populair gezien het aantal aanvragen dat we de afgelopen jaren kregen. Enkele reacties van klanten:

Hieronder wat reacties / mailtjes die ik ontvangen heb van klanten:

“Deze bouwtekeningen Zou Iedere Doe-Het-Zelver Moeten hebben”

Hoewel ik al sinds mijn eerste huis (in 1987) aan het klussen ben, en ook de nodige bouwtekeningen, boeken en plannen heb gezien. Is dit simpelweg het beste tot nu toe!

klantAlleen al het feit dat dit pakket meer tekeningen bevat dan je ooit zult gebruiken, maar daarnaast is alles ook nog eens duidelijk en goed te volgen.

Nico van der Heijden, Apeldoorn

“Eindelijk een tweepersoonsbed ;-)”

Hallo Fred,

Bij deze wil ik je bedanken voor het Bouwplannen Pakket. Na een week zoeken naar een bouwtekening voor een bed, kwam ik op jouw website terecht. Hoewel ik sceptisch was, toch het pakket aangeschaft… en achteraf ben ik erg blij dat ik dat gedaan heb.
Ik ben net gaan samenwonen, en wou dus een tweepersoonsbed 😉 Dat is nu igg gelukt dankzij jouw plan.

Groeten

Maarten uit Utrecht

Meer weten/Bestellen

kijk ook eens op onze homepagina

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *